Mulla’t i Corre por la Esclerosis Múltiple
4 abril, 2014
Claves para presentar un proyecto de ‘startup’ a un inversor
11 abril, 2014

Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple

El proper 27 d’abril la Fundació Esclerosi Múltiple celebra la XIV edició del Mulla’t i Corre, la carrera per l’Esclerosi Múltiple organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i amb el suport del Circuit Barcelona – Catalunya, Ajuntament de Montmeló, la Federació catalana d’Atletisme i el Diari Sport. Tots els participants podran córrer 5 km, 10 km o 1 milla, i els més petits podran participar en la cursa infantil i de patins.

¿Com es pot participar? Pots crear un equip de la teva empresa de manera que els treballadors facin pinya i participin en la cursa juntament amb els seus familiars. És una bona oportunitat per portar la teva samarreta corporativa i per crear llaços personals. Les inscripcions estan obertes a www.mitjaterrassa.org.

Què us aporta? Participar en una cursa solidària, fer salut, fer empresa i promoure els valors de l’esport.

Què té de diferent? El Mulla’t i Corre és una carrera solidària on l’import de les inscripcions es dirigeix ​​a la Fundació Esclerosi Múltiple; és familiar perquè permet participar a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts; és lúdica perquè compta amb activitats per als petits durant tot el matí i es corre el Circuit Barcelona- Catalunya on competeixen els grans del motor; és per a tots els públics perquè corren des dels que s’inicien en el món del running fins atletes consolidats.

¿Com ho pot fer? Si prens part com a empresa, pot assumir la inscripció del teu equip i inscriure directament a la FEM. En canvi, si s’opta per no fer un equip d’empresa, però vols participar en la cursa pots fer-ho aquí.

T’espero el diumenge 27 d’abril al Circuit de Catalunya per córrer per l’Esclerosi Múltiple.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.