Fayol empresas
Segona edició «Obert al futur» de Barcelona Activa
13 marzo, 2014
Mymoid: El pago por móvil que se adapta a ti
24 abril, 2014

Mymoid: El pagament per mòbil s’adapta a tu

Fa dies vaig rebre un correu electrònic de Technoactivity una empresa amb seu a Madrid i amb un equip de més de 20 persones dedicades al desenvolupament de solucions innovadores de comerç electrònic per a dispositius mòbils.

Què fa Technoactivity?

Com tots ja sabem, els dispositius mòbils seran una peça clau de les nostres vides en el futur, si no ho són ja en el present. Per aquesta raó, han desenvolupat MYMOID, el primer servei de pagament per mòbil, ràpid, senzill i segur i que s’adapta a les necessitats del consumidor.
MYMOID és compatible amb totes les tecnologies de mercat (NFC, CODIS QR, SMS …) i incorporarà les tecnologies futures. La missió de MYMOID és que eCommerce i comerços Retail puguin implementar solucions de pagament en aplicacions mòbils de manera fàcil i segura.

TOTES LES TARGETES AL TEU MÀ: Afegeix mètodes de pagament ràpidament i triï com vols pagar en el moment de cada compra.

COMPRA EN UN SOL PAS: En pàgines web, aplicacions o locals. MYMOID s’adapta a tots els comerços per fer les compres més fàcils.

MÀXIMA SEGURETAT: Utilitza l’únic servei de pagament per mòbil que opera a través de la seva Entitat de Pagament autoritzada pel Banc d’Espanya.

Pots visitar la web en www.mymoid.com o veure aquest vídeo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.