Conferencia sobre Cross Channel en Inesdi
21 noviembre, 2013
Fayol empresas
Segona edició «Obert al futur» de Barcelona Activa
13 marzo, 2014

Ara toca pensar amb el cap i no amb el cor

Unio de botiguersEl 16 de Febrer de l’any 2009 iniciava una nova aventura com a president de la UBCM (Unió Botiguers i Comerciants de Montmeló). Un gran projecte convertit en somni, d’uns joves empresaris i emprenedors, que l’any 1991, van iniciar-lo amb tota la il.lusió del món. Des d’aquell dia m’he fet meu aquest somni i m’ha acompanyat aquest últims cinc anys de la meva vida. A dia d’avui i vint-i-tres anys després, la nostra associació sense ànim de lucre i una de les més antigues del nostre poble, segueix molt activa.

He tingut l’honor i el plaer de ser la setena persona a presidir aquesta entitat, des dels seus inicis, ara fa vint-i- tres anys, i he treballat amb entusiasme, il.lusió i optimisme, i ho he fet el millor que he sabut per estar a l’alçada dels meus antecessors i continuar aquest projecte de futur dels botiguers i comerciants de Montmeló.

Però a dia d’avui, i en contra del que em diu el meu cor, haig de deixar el càrrec per motius professionals. El destí em porta cap a altres camins i no puc compaginar la meva nova activitat professional com a asessor, consultor, formador i professor d’altres àmbits amb les responsabilitats que aquest projecte mereix. M’ha sigut difícil pendre la decisió, perquè sóc conscient que encara tinc coses a dir i fer dins la UBCM, però ara toca pensar amb el cap i no deixar-se guiar pel cor.

Només em quedar donar, públicament, les gràcies a totes les persones que durant aquest anys han passat pel Consell Rector, especialment a la Mireia Catafal, Angeles Cid, José CidFrancesca Simeon i l’Anna Tengo per la gran paciencia que han tingut amb mi. Per tots els moments bons, i no tan bons, que hem viscut, moltes gràcies. Estic molt content, orgullós i emocionat del gran equip humà i professional que m’ha acompanyat sempre, i dir-vos que sense el vostre compromis i el vostre saber fer, res hagués estat possible.

Gràcies a tots els associats que durant aquest anys, ens heu fet confiança, moltes gràcies a tots. També, 1000 gràcies a les persones que han treballat per la UBCM com a dinamitzadors de comerç, especialment a la Montse Boniquet per la seva bona feina. Conscient que és una feina entretinguda, divertida en alguns moments i estressant en altres, però que queda demostrat que amb il.lusió i compromís tot es pot fer.

Gràcies a totes les empreses i institucions que han col.laborat durant aquests anys, especialment a l’Ajuntament de Montmeló, el Circuit de Catalunya, el Banc de Sabadell i Pimec. Gràcies per tot.

Durant aquest cinc anys, no tingueu cap dubte que he donat tot el que he pogut, però ara toca renovar les persones, gent nova, idees noves i aire fresc perquè aquell somni de 1991 compleixi molts anys més.

De tot cor, 1000 gràcies a tots, ha sigut un plaer caminar un trocet del camí de la meva vida amb tots vosaltres, gràcies per acompanyar-me i ensenyar-me a ser més persona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.